aliedjeh.reismee.nl

Feeling much better!

Heeeij Allemaal!

Wat zijn jullie allemaal dierbare schatten! Zoveel reacties en allemaal positief! geweldig! Jullie verdienen een update! Want ik heb nieuws..... (Nee, geen lover....) Maar ik voel me stukken beter! Deze afgelopen week was heel moeilijk en hard for me! Maar vanavond heb ik een geweldig open & eerlijk gesprek gehad met mijn gastouders en alle misunderstandings zijn de wereld uit! Dit was even nodig!

' If you don't know by now, you never will' Ik weet wat ik wil en ik ga er voor 100% voor! Juist Jacky, hier is de Alida weer die altijd zegt, je moet je dromen&je hart volgen!, I'm Back;)

Eergister had ik mijn eerste blunder! Ik was aant shoppen en toen ik terugkwam in de auto,(ze heet Jetta, een volkswagen(voor de liefhebbers))en um starte, ging ut alarm af!! Ik kreeg het off en toen ik het weer probeerde ging hij weer! Komt er een knappert uit een grote ' truck' stappen, en ik al huilend, de tranen biggelden over mn wangen, in m'n beste engels: ' Can you please help me?' Yeah, sure, he said! Typisch iets voor Aliedjeh! De tweede blunder was terrible! Ik reed na een basketbalpractise van de boys in het donker en in de regen naar huis. Ik nam de verkkeerde afslag en kwam op een steile helling terecht, ik kon niet keren, ik moest doorrijden, maar volgens mij had ik um in zn 3 staat en ik moest heel hard gas geven. De hele auto rook naar gas en ik durfde er niet mee te rijden! Dus ik met de kinderen langs de snelweg in hun shirtjes in de regen naar het dischtsbijzijnde huis. Waren gelukkig vriendelijke mensen die ons thuisbrachten! De volgende dag werd ik gebeld door een vrouwtje, ' Is this Alida? Hans (mijn gastvader) askedus to give you driverslessons'

Surprised
Nouja, dan eaw ik ok wier een uitjen, zou oma zeggen;)! So, that's okee with me..

Verder ben ik mezelf aan iedereen aant voorstellen! Allemaal moeders van vriendjes van jason & Finn. Ik ben gister naar College geweest, ik wil graag danslessen en Arabisch leren. Helaas beginnen die pas in Januari! Dus ik moet een danschool vinden waar ik nu kan beginnen. Anders weet ik niet hoe ik mn dagen door moet komen. ik ben elke dag vrij van 9.00-15.30!

Ik heb ook een kerk gevonden. Ik kwam daar vorige week en moest huilen omdat ik me zo alleen voelde, en ze waren zooo vriendelijk en meteen armen om me heen... Ik ben er vandaag weer geweest en deze twee vrouwen hebben me echt geholpen om rust te krijgen en de confrontatie met mn gastouders aan te gaan! Ze gingen met me bidden! Wat apart om je ergens thuis te voelen, waar niet je echte thuis is (want dat ik Urk) Maar hun lieten me echt thuis voelen! Ik weet dat God deze twee vrouwen Mary & Laura me als engeltjes heeft gestuurd!

Ik heb gister trouwens ook een hiphop les gehad! En morgen is Marie (duitse au-pair) jarig, dus dan hebben we big party! Ik ben al plannen aan het maken om naar Arizona te gaan voor een weekend (iemand die ik in Israel heb leren kennen woont daar en heeft me uitgenodigd) en verder staat de cristal cathedral in South Calefornia op mijn lijst, Kerst vier ik waarschijnlijk 3 uur rijden verder op want mijn familie huurt daar een familiehuis, de belgische familie komt dan ook en dan gaan we skien! Oud&Nieuw wil ik in Las Vegas vieren! Die kans krijg ik 1 keer! Alleen alle andere au-pair hebben al plannen, dus ik zou het echt geweldig vinden als iemand van jullie zou komen omm het daar met mij te vieren! Die kans krijgen jullie ook maar 1 keer! Daarna kan je nog een week bij mij in lake oswego verblijven. Dat mag, we hebben een guestroom!

Nou, dat was weer een heel verhaal! geen zorgen mee om mij maken! Wel veel krabbelen, mailen en reacties op de blog! want ik check elke dag! En ik vind het heerlijk om te lezen hoe het met jullie gaat, wat er zoal gebeurt op rk, de laatste roddels, wie zwanger is en wie niet! enz.. Je begrijpt me wel! ook onzin verhalen zijn goed!

Miss Jullie heel erg!!!

Lots of Love from the girl who's trying to living her dream!

' Every day day is a new day' (Marianne, bedankt voor je heerlijke liedjes, van psalmen tot het Wilhelmus)

Jacky

that's the spirit liedje van me :-)
Zit haast te huilen van het lachen achter mn beeldscherm, zie het al helemaa voor me alida van bord , komt r zo'n lekkere gozer die ff helpt , alida belt bij een wild vreemde aan en alles komt goed !
Tja das nou Alida haha gewoon dr zelluf en je ziet et mieuw !
Nou hartstikke fijn dat je die twee ouders van... je zo goed opweg helpt ( zo zie je maar competentiegericht he, hij beslist wat goed is met of zonder ommetje :-) )
Ow moet weer verder ff aankleden met 20 minuten naar stage FF hurry duss. BTW luister es dat nummer van bruno mars : just the way you are , tip
NOu Moat ik zal wir , geniet nog even verde van de vele toekomstige mooie momenten want ben toch echt HEEEEEEEEEEEL trots op je hoor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liefs Jacky

ps: Begin je nou ok al van die muuleijke Americanzinnen over te niemen? ( Jacky kan gien engels moet je nog ff wat over stage en engels vertellen blunder haha , typisch jacky )

Lea

Heej babe,

Man man wat ew je al wier vuul meegemaakt zeg!! Onze avonturier :p

Ik ben blij dat je je alweer beter voeld, het is natuurlijk ook niet niks (daar in je eentje te zitten zonder al je bekenden) Nou we missen je hier wel or!!
Klig elke keer als ik weer een verhaal van je lees in un deuk. Zulke blunders kan ook alleen jou overkomen he? :p Dat je die truckdriver zun nummer niet gevraagd hebt man, misschien had het wat opgeleverd ;)

Heb je je 1e driverslesson al gehad dan? Zeg nou zelf wat is het 1e dat je leerd als je de hellingproef moet doen? Juist IN ZUN 1!!!

Als ik ut geld ervoor had kwam ik je zeker opzoeken om samen naar Las Vegas te gaan, lijkt mij ook super gaaf, mar ja ut geldschip is nog niet binnen :'(

De foto's van ut huis zijn echt gaaf man, lijkt wel een film waar je in terecht bent gekomen, daar kun je in Nederland echt alleen mar van dromen, zucht... :p

Nou ik zal der weer vandoor, kzie dat ik nog maar 15 minuten heb om me aan te kleden... Idd altijd te laat (A)

Nou hou je taai lieverd en ik zal vor je bidden. Wat is trouwens je adres waar je nu zit? Want tja een kerstkaartje sturen is het minste wat ik kan doen ;)

Geniet er lekker van, van al die vrije tijd zou ik zeggen, als je eenmaal ant werk moet kan je er alleen nog mar an terugdenken ;)

Heel veel dikke knuffels en kusjes toegewenst,

Liefs Lea

zus

nou fried, dat locht op, want ik zat ur wel mee in mun mage. ik wou egelik al vuurstellen mit je te reilen van plekkien, likt men wel un mooi ussien vor mai, dan vurref ik mun oar blond, in jij vurven ut zwart, dan et gieniene ut in de gaten dat we wisseld eawen, oe joe!

mar gelokkig got ut nou wel wier, ik adde ok niet angers verwacht! jie wouen dit zo graag! ik oop allien ok wier niet dat je ut te leuk goan vinnen, angers zien we je niet maar omme :-)!

nou, ik zal ff an mun lekkere vragen of ie ut goed vind dat ik mit de karst nor las vegas goan. dat likt mai wel wat maar meschien is ut dan juistem nog moeilijker om wier afscheid te moeten niemen, of et dat mins nog un kamertjen over vor mun, ik eaw wel zinnigeid an un wat langere vekansie, zeg maar een poar moanden ofzo.

nou, ik vin je bloggien arreg leuk, ik bin groos op je in ik hou van je, oor fried!

Hendrik

Hartelijke groeten van Hendrik en Annegina!

genacht oor!

Zondag op Urk

He Alida,
Leuk het allemaal te lezen, zou dit echt niet kunnen, vooral met mijn slechte engels..., leuke foto's trouwens.
Gr Jan

Marianne

Heeey Alied!!

Wat leuk voor je dat alles nu veel beter is. ( een pak van mn hart ;-)) We ( mn va en ik) moesten wel lachen hoor om je blunders ;-)

Maar volgens mij ga je een erg druk schema tegemoet zo te horen!!

Ik ga nu op bed en je hoort snel van me. Ik moet morgen weer werken.

Trouwens gefeliciteerd met je nieuwe tantezeggertje!! Ik las het net op hyves!! Nou beter kan het niet worden toch?!

Marianne

Ps: Ben blij dat de cd's helpen meid!!

Alice

Gedag ouwe lekkere!
Och och, ze begint ok al engels er doorheen te brabbelen. oeh kostelijk!
Nou ik ben blij dat het nu weer beter gaat meid! Gelukkig maar! En wat heb je al veel gedaan zeg! Echt goed dat je veel activiteiten zoekt!
Ennuh, hoe zit het met die 1-keer-in-de-maand-bericht-idee van je? haha:P Lukt het toch niet?:P

Nou geniet lekker mimme!
We zullen morgen aan je denken als we een rondjen doen!

zus

hey fried, Je nichien is echt heel schattig!

Esther

Ha Alida,
Hoorde van je zus dat je in de States zitten. En waar, in een of andere villa nog wel!! Super man.
Ik hoop dat je je niet te veel vervelen en gauw een paar leuke moas maakt. Top om te lezen hoe God je 2 speciale engeltjes zond.
Geniet van je tijd daar en tot horens!
Groetjes uit Manila!!

willy

Hey Alida.

Net een mail je die kant opgestuurd, zie ik ineens dat je een weblog hebt.
Erg leuk om te lezen. Je woont opstand moet ik zeggen.
Fijn dat het allemaal wat beterder voelt.
Have a good time.

groetjes willy

marina

hey fried, we wachten op de volgende reislog hoor!

wil je dan ook wat vertellen over de kerkdiensten, ben benieuwd hoe dat gaat, op z'n amerikaans.

en betreft je rijlessen, ik citeer onze oma:

dink eromme: Arde raien in zuutjes toeten

a'je 't duur?

X

marina

in zet ok effies wat foto's van jezelluf op je blog, want we binnen anwinng nor je

grote bruur

kuun je doar ok een rondjen om de toren doen??

Jan

Hallo Alida,

Ook maar even een reactie van mij. We missen je allemaal bij de radio op zondagochtend. Jan Pasterkamp is een goede vervanger... maar jij bent toch de beste. Misschien eens een keer live vanuit de USA? Hou vol, ik ben trots en wel een beetje jaloers op je!

Groet,

Jan Wakker

Hessel

Hey Alidaatje, hoorde dat je voor je vertrek naar de States wel duizend keer op kantoor bent geweest. Nou bij deze 1000 keer excuses. Maar goed je kent me inmiddels wel een beetje, druk, druk, druk,. Oké, daar over genoeg. Zo te zien heb je het top naar je zin. Gefeliciteerd! Ik ben heel blij voor je. Enjoy it! Ik zal regelmatig ff je blog lezen. Gods zegen. Groetjes Hessel

Klaas Bakker

Dag lekkere!

ik ga je avonturen op de voet volgen :)
we moeten snel ff bijbabbelen, niet via deze blog neem ik aan hahahah

maar zo te lezen wordt het een ware STATES beleving :)

mis you!! en tot schrijfs!

xx klaas

maria

ha die alieda hier even een berichtje van je grote nicht maria ik ben blij dat alles goed met je gaat geniet van alle dingen dit doe je maar 1 keer in je leven!!!!!!!!! maak er wat moois van dan heb je later nog iets om van te dromen. groetjes en een fijne tijd van maria