aliedjeh.reismee.nl

Las Vegas & Pia

Stel je voor dat je in Las Vegas loopt, helemaal vol van alle indrukken, de mensen, de winkels, alle beelden, muziek op elke hoek van de straat, lachende mensen, shows..... En ineens zit daar aan de kant van de weg een man in een rolstoel met 1 been. Een stevige wind blaast zijn lange ongewassen haren alle kanten op, het begint al donker te worden. Hij bespeeld een klein harmonicaatje... Loop je door of geef je hem iets, al is het maar een klopje op zijn schouder?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog geschreven heb en ik heb veel te vertellen, ik zal maar proberen het niet te langdradig te maken;)

Pia & ik hebben twee geweldige weken gehad! Het was heerlijk om weer even een nuchtere urker om me heen te hebben, dat had ik net even nodig om alles van de positieve kant te bekijken! Thanks Piet!

Onze avontuur begon in Las Vegas baby..!!

Cool
Wat een belevenis!! Heel veel mensen, grote gebouwen en veeeeel winkels! We hebben natuurlijk weer veel foto's gemaakt! Het hotel van Superluxe met een buitenzwembad die ik no matter what MOEST gebruiken! (wat betekende dat ik 's avonds laat om 23.00uur met wind en regen in het zwembad lag!;)Er was ook een fitnesscentrum waar we (nee ik bedoel ik, Pia had ' andere dingen' te doen) uitgebreid gebruik van hebben gemaakt! Heerlijk. De eerste dag gingen we pizza eten, wij, opgeknapt en wel gingen natuurlijk zoals altijd met onze handen pizza eten. Ineens zegt Pia ' Kiek ers noar de jongens' zaten er aan de tafel naastonze 4 stoere jongens netjes met mes en vork te eten! alle 4! Hahahaa.. daar hebben we natuurlijk een foto van gemaakt! als bewijs! De derde dag hadden we een tour geboekt naar Arizona om de Grand Canyon te zien. 's ochtends om half 7 kwam ik half slapend de lobby inlopen voor het ontbijt, zie ik daar ineens een knappe piloot, en vanuit mn andere ooghoek nog een, en toen nog een.... Ik wist niet waar ik kijken moest! Pas toen zag ik Pia staan die mijn verschrikte gezicht zag en die moest natuurlijk lachen! De Grand Canyon was geweldig by te way! Er lag sneeuw, en dat in de woestijn! Dat is heel zeldzaam. Verder zagen we een geweldig ouderwetse blauwe auto (het was donker buiten) en een hoofd met wit haar rusten op het stuur... ik zeg ' Oe jauwk, Pia, dat mins is dood!' Maarja, we wisten het niet zieker en ik wou mit die auto op de foto, dus ik tuugen die auto anluunen en pia maakt een foto mit een flits en ineens schrikt dat ouwe mins op! Wij gank wegvliegen.... Nouja, ze was gelokkig niet dood!

Na Las Vegas zijn we samen teruggevolgen naar Lake Oswego to the palace (zoals ik en Colie mijn huis noemen) Pia voen ut hier maar roar! In je pyjama noar de supermarkt, krab eten, twee jongetjes die urkers, nederlands, belgisch en engel proaten, een aanrecht dat na elke minuut schoon moet worden gesopt en een Nanci die nog nooit zelf gekookt heeft...

Ik moet ok nog ff een anekdote over Pia vertellen... Pia & ik gingen een dagje uit met Charissa, een vrouw die ik ken van de kerk. Pia had maandverband nodig, maarja.,... achter de kassa stond een knappert, ' dat wiet je zieker wel...

Wink
Ik dink, nou, Pia die got ut hier echt niethoalen.... maar nee hoor, Pia had nargens last van! Zonder blikken of blozen en lief glimlachend... En die knappert achter da kassa.....?? Die wist niet woar ie ut zoeken moest!

Verder zijn we natuurlijk naar de beautysalon gegaan en een uur op de massagestoel gelegen terwijl ondertussen onze nagels werden gedaan (knalroze ofcourse) Pia kon het heel goed vinden met de kinderen. Ze heeft de bokkertest met ze gedaan... Aan het eind van het jaar zal ik een gouden oorbel bij drlui inschieten!;) Dan binnen ze compleet! Hans en Pia hadden enkanger ok evoenden.... manman, as die samen op de proatstoel zitten..... Alleen Pia ging zich een beetje te veel thuisvoelen en gaf Hans ongevraagd advies over zijn haar.... wat wat minder goed viel..... Arme man....We zijn ook nog een avondje uit geweest met de ander au-pairs wat super gezellig was!

Mijn amerikaanse moat Colie heeft me per ongeluk verklapt (dat had ze beter niet kunnen doen, ze zal drachter koemen..) dat ze een beetje verliefd is op een zanger van een band, die ze via via heeft leren kennen! Hij woont in Portland en vrijdag geeft hij een concert. Nou stoan ik er vanzelluf op dat we een proatjen mit um goan maken.... Ik eaw nou al zin in vrijdag! Ja, alles wat Jelle zeen (Ja, Jelle alias Bubbe alias va van Marianne alias de man die graag ouwe koenen uut de sloot hoalt) is woar! ' tuugenwoordig moeten de vrouwluien achter de mannen an.. Ut is niet maar wat ut was....' Nou, bij deze, de mannen zullen erachter koemen!

Yoga.....

Alida volgt ook Yogalessen en dat gaat zo: ' concentrate on your container. Let the energy flow from your feets into the matress. Think of the Joy in your life. Think in Harmony...... Marie & ik lagen dubbel....

En zo maak ik alles mie!

Miss jullie,

Alice

Och man wat een heerlijke verhalen weer! Dat maak jie ook alleen mee! Haha geweldig ouwe lekkere!
Ben blij weer even van je te horen!:D Succes vrijdag! En zoek er ook 1 voor jezelf uit hea;)

Pia

hahahaah
Ik vin ut maar roar !!

nee or, ik mis jului giganties!!

nichtte

't is toch wier een lange blog uworren! :)
succes met die kiengertjes :P

Klaas

Zo, nog niet echt veranderd zo lees ik in je verhalen.
en ik maar denken dat je inmiddels al wel een prins op een fel gekleurd paard zou zijn tegengekomen. maar nee, toch niet, je geniet nog volop zonder prins of zelfverklaarde koningen, zo lees ik. Oké, niet elke dag zal altijd super zijn, maar zoals je zelf al schrijft: "ik ben hier, dus is God hier ook" en geloof het maar: daar zal Hij morgen ook weer zijn: daar is Hij nu al. Iemand zei vandaag tegen mij dat bij elk goed woord hij de stem van God kon horen. Ik antwoorde dat bij elke lach van zijn eigen mond, ik onze God kon horen van blijdschap.
Fantastisch lijkt me dat, Amerika. met eigen ogen zien wat je eigenlijk alleen maar kent van t.v.
Een man uit Senegal vroeg mij vandaag of ik in Parijs was geweest. En of ik in Londen was geweest. En of ik in Afrika was geweest. Ik vroeg hem of hij in Parijs was geweest. En of hij in Afrika was geweest.
Ik weet niet of hij de grap helemaal waarderen kon....
Ik hoop dat je daar nog hele fijne dagen mag meemaken en als je terugkomt naar de "bult", ons vondend compleet ingepakt met van die grote molens, je niet te snel gaar zoeken naar grand canyons en lakes e.d.
wij doen het hier gewoon met de "torenstraat".
ook niet verkeerd....

adrie

Ik las je stukkien in ut urrekerlaand in bin gelik op je site e kruupen.
Waauw meid ,ut is bij jou contenue "One Big Party".
Wat skreef jie leuk zeg. Ut gelok zit je lui wel mie he,die Joyce in Ente ewen ok zoon leuke ontvangst at in Afrika.Super hoor.Geniet ze hè. vuul liefs.
We dinken an je.
Hartelukke groetjes van de kinkeldekoriaatjes,
uit Cru ALa Mere.

tutte CLOER

Hee Alida...

Eindelijk heb ik door het Urkerland je schuilnaam...zocht iedere keer bij Kroon.
Een vraag....bin jie ouwe mimme?????
As dat zo is ,dan hoenderd keel sollie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EEn DING IS IN IEDER GEVAL NIET VERANGERD....
je lekkere onwijze vertellingen..............................
Ew ut gevoel dat je ut zo bai mai in de kamer(mit een koppien thee...in wat lekkers erbai)zitten te vertellen
Affijn...m,n lachspieren ewen EINDELIJK wier us ewarkt
Dus ...THANKS daorvor!!!!
Iel arrug vuul LIEFS vor joe:van ome STEVEN in tutte CLOER xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ps.as ik vanof nou te vaak reagier,dan moet je ut zeggen hoor..want dan stop ik wel wier
Ut ding m,n ouwe harte wier effen arrug goed!!!!

Marianne

Very nice darling!! wij gaan ook bijna weg!! We hebben dr zin in!!

We denken elke dag aan je!! Kheb net je stukkien in de krant gelezen!! Funny ;-)
Kstuur zo snel mogelijk ff een lange krabbel, maar ik koem nergens aan toe voor mn gevoel!! Nouja...

Lots of love from Holland!!

tutte CLOER

ouwe mimme
kan ik ok wat van je horen via de mail????
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mij

grote bruur

oe zus, dur komt gien eende an mit je. wat eaw jie ut toch goed. tis eleke keer wier prachtig om je verhoaltje te leezen,

zus

nou a'je de kraant ok al oalt!

tutte Cloer

Lekkere ouwe mimme....

Wannaar skreef je wier us wat???
De karsdagen ewen we volleges mai al een teedjen after oens leggen!!!
In ....ik wil ok wel wier us effen een keertjen lachen oor....al is dat dan via de comp...in kan ut niet tippen an ut echte....maar ut is in ieder geval beter as nafta.
Dusssssssssssssssss....koem over de brogge,of...ew je ut te drok mit de ....liefde,waorvan wai dan nog niet op de oogte binnen.
LIEFSSSSSSSSSSSSS in XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX van none Steven in tutte Cloer