Seattle, Happy Birthday & Afscheid nemen.....
He Ya'll,
Jeeehhaaaa, Ik heb nu toch zoiets gaafs ondekt! Gister (op mijn verjaardag) zijn we naar een echte CowboyBar geweest! Zo gaaf! iedereen liep met cowboylaarzen aan en de cowboyhoed op! Er was een dansvloer en iedereen danste! We kwamen erachter dat ze elke avond gratis lessen geven, Marie Louise & ik gaan laarzen een een cowboyhoed halen en a.s. vrijdagavond danslessen nemen! Ik ga een echte Cowgirl worden! Jieeehaaa!:)
Ja, je leest het goed, ik ben ook jarig geweest! Op 11 februariben ik 21 jaar geworden!Deze keer dubbel bijzonder kijk maar: 11-02-2011 (dat is hoe ze het hier opschrijven)2011 achterstevoren en dan 2011! Ik heb mijn Super Sweet 21B-daydrie keer gevierd! De eerste keer in Seatlle vorige week. We gingen naar een heel exclusief Japans restaurant waar allemaal beroemdheden ook zijn geweest (Bill gates, despered housewifes, johnie depp en nog veel meer) We zaten aan een halve tafel en in het midden stond de kok die voor ons ging koken op de tafel! tegenover zat een ploeg jonge dames die een vrijgezellenfuif hadden! (dat ook weer meegemaakt) ene de bruid to be had een verschrikkelijk strak jurkje aan wat totaal niet bij haar figuur paste! verschrikkelijk!! Arme keend! Maar afijn, er werd een mooie foto van ons gemaakt die ik meekreeg naar huis en terwijl ik mn gratis dessert naar keuze aan het opsmikkelen was ging iedereen voor me zingen! wij zaten aan tafel waar 8 personen aan konden zitten en wij waren met zn 4en dus er zaten nog 4 vreemden aan te tafel. Zo heb ik mijn nieuwe vriend Whee leren kennen! Een jongeman uit Idia! Zijn eten was veel lekkerder dan mijne, dus mocht ik van zijn bord mee-eten! De anderen vonden het maar raar, maar ondertussen zat ik lekker te genieten:) De tweede keer wasde dag voor m'n verjaardag, toen heb ik al mn nieuwe vrienden thuis uitgenodigd en natuurlijk echt op z'n Wild West in Westernstyle! Was hartstikke gezellig & ook nog super veel cadeaus gehad! Marie had ook nog een hele grote taart voor me gemaakt met kaarsjes erop! Ze kwam binnenlopen en toen ging iedereen voor me zingen! zo geweldig! Marie heeft die nacht ook bij mij gelogeerd, ze kon niet wachten om te gaan douchen in mijn uberluxe privet bathroom (Marie deelt een badkamer met haar gastouders en 4 kinderen en die badkamer is net zo groot als mijn walk-in-closet!).De derder keer natuurlijk op mijn echte verjaardag 11 februari! 's Avonds stond er een diner met mijn gastgezin en vrienden van hun op het menu! Kathy & ik zijn 's middags boodschappen gaan doen en hebben toen samen het diner gemaakt, super lekker. Ze had ook een ijsmaker meegenomen, echt delicious! Daarna kwam Marie Louise me ophalen en zijn we naar de countrybar gegaan!
Vorig weekend ben ik dus een dagje in Seatlle geweest met marie, Marie Louise & Amanda. Seatlle ligt in de staat washington ong. 3 uur rijden, Was super gezellig en natuurlijk veel foto's gemaakt! Seatlle ligt aan het water, dus het deed me erg aan Urk denken. Seatlle is vooral bekendvante tvserieGrey's Anatomy, despaceneedle en de Pinemarket! Vanaf Seattle is het ong. 1 uur rijden naar Vancouver, Canada!
Verder sta ik steeds weer versteld van Nanci, wat een portret is dat mins zeg! Maak ik lekkere kip kloar vor de kiengeren vor in de spaghetti, maar ik vergat er zout en peper op te doen, dus dat ding ik nodat ik ut ebakt had er nog ff gank op. toen zag ze dat en zegt ze ' Is that for the kids?' ik zeg ' ja', zegt ze eeskoud, dat goan ze niet eten as ur peper op zit! Je zaggen ut niet eens, ut was al in de kip etrokken! Wil je wieten wat ze ding? Ze ding de stukies kipfilet in een afgieter en ging ze afspoelen mit water!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bin je nou ielemoal...?? Vandaag moggen ze mit mij uit eten en kiezen waar ze naar toe wilden. De een wou naar Subway en de angere noar Mcdonalds. Ik zeg; ' nou dan moeet jelui samen beslissen woar jelui nou noar toe willen, en as jelui harrie maken, beslis ik' Hoor ik dat mins tuugen drlui zeggen: ' You can do both' ! (hoezo, ze zijn niet verwend?) Ut kwam er dus op neer dat ik mit mn goeie gedrag eerst 30 minuten in de gietende regen noar de Subway kon rijden om doar mit jason te eten terwijl Finn zat te janken omdat ie zo'n onger had. Daornoa 30 minuten rijden noar een Mcdonalds vor Finn! Dat is toch niet maar gezoend? Diepe zucht! Alles mitmakt!
Verder moest ik deze maand ook alweer afscheid vanmijn dierbare vriendin Charissa nemen! Ze was hier in L.O. voor werk en moest weer terug naar Chigago. Ongelooflijk hoe snel je in een korte periode zo'n goede band met iemand kunt opbouwen en toen moesten we afscheid nemen... sniksnik... Wel apart hoor, want je weet dat je diegene nooit meer gaat zien.. Maar dat is aan de andere kant ook waar deze reis om gaat, mensen leren kennen, van ze leren en dan afscheid nemen. uiteindelijk moet ik van allemaal afscheid nemen! Charissa zei: ' It was great to get to know you, We'll always be sisters in Christ and we will spend eternity together!
Ik moet as leste ok nog ff dielen dat ik steeds weer versteld stoan van die amerikoanen. Gister zat ik mn tanden te poetsen zien ik tot mn verschrikking dat ze zelfs biologische tandpasta verkopen! (Amerikoanen binnen gek op Biologisch, helaas vor ze is 90% van wat er in de supermarkt legt troep, troep en nog ers troep, niks gezoend an!) wat dat betreft is het ier een gekke wereld, woaromme kopen ze niet gewoen verse groente en fruit in plaats van biologosche perziken uit een blik? denken ze nou echt dat dat gezonnder is dat een echte verse perzik?? Nog zoiets bijzonders is dat Amerikanen hele trotse mensen zijn. Trots op zichzelf en het land! Dat is op zich wel goed tot het moment dat ik en de kinderen een piratenschip in de keuken bouwen en ik de ameikaanse vlag te voorschijn haal omdat een schip een vlag nodig heeft, toch? de kinderen werden helemaal panisch, gingen zelfs huilen omdat ze de vlag moesten eren. Die mocht ik niet zomaar uit de kast pakken! dat moest op een speciale manier en alleen op speciale dagen! wat een zuutjen minsen! haha. dat was trouwens op de dag dat ze 'ziek' waren. Dat had de dokter geconstateerd. Volgens haar hadden ze ' keelontsteking'. Nou wat ik je zeg ' die kiengeren waren alles behalve ziek' Ze hadden energie vor 10, eawen gien minuut op bedde eliegen en de iele dag om mij ene edraait en espuult, ze konnen alles eten en drinken. Ik niks over keelpeende hoort! 2 dagen mochten ze thuisblijven! Nou, as ik keelpeende eaw kan ik niks eten en amper drinken, niet proaten en leg ik de iele dag munt! dat wiet ik! Nou toe maar wier!
Nou, de blog is alweer lank genoeg zien ik, ik zal maar wier stoppen! Ik wil jelui allemaal harstikke bedanken voor alle krabbels, facebookberichten, E-cards en emails voor mijn verjaardag, super lief dat jullie allemaal aan mij denken!
owjaaah nog een Ps. Vor mn Waypointbroeders & zusters: Ik eaw hier een tweede Waypoint evoenden, dus ik bin wier onger de pannen! ;) (Ik zal er nog ff foto's van maken) maar er tipt gieniene an de echte vanzelluf!
En vor mn Urkfm collega's: Jaja, ik bin ok wier herenigd met Urkfm, as we speak, luister ik naar Zondagmorgen op urk via de site! (Jan, ik hou je in de gaten:P)
Ik eaw trouwens ok een echtpoar evoenden woarvan de man een nederlander is (allien hij woent hier al 40 joar en kan amper nog nederlands proaten) en zn vrouwe is een amerikoan en et twie joar in nederland ewoent en is ok op urk ewest! Ze et er ok nog foto's van! Ze proat nog steeds goed nederlands en helpt mn mit mn bijbelstudie. we bestuderen Jesaja, ik leer superveel!
Ook mijn Arabische lessen zijn superleuk en gaan hartstikke goed!
Heel veel liefs from the WildWest &I miss ya all!
He lieve Aliedjeh,
Leuk dat je aan me denk, zal volgende week wel ff een mooie gospel voor je draaien.
Weet niet of je het gemerkt heb, maar had technische problemen, heb een paar keer in de studio op moeten nemen.
Marre heb nu m'n homestudio weer op orde en kan nou ook opnemen met mun iMac, die komt, jawel, uit Amerika, elke dag als ik mun iMac zie denk ik ff aan je ;) .
Greats from Urk(FM)
xxx Jan Pasterkamp
Hoe,Hoi Alida.
Gefillecetierd mit je verjoardag .
Ien un twientug lintes,je worren echt al oud,ouwe mimme. Niet 1 keer,mar drie keer je 21 ste vurjoardag vieren ielemoal in America, dit dut gien iene joe noa hè.
Je verslag is wier super, Geniet ze doar.We dinken an je. (In ewen gister vor je geneuten op Urk in Wientersferen )In doen dat ok tijdens oenze roendjes over de haven in op de dik samen mit je tutte Cloer of m'n moe. Hartelukke groetjes vanuit Cru a la Mere.
he alida , nog gefeliciteerd met je verjaardag! nou echt volwassen...fijn dat je zoveel goeie mensen om je heen hebt, afgezien van je gastgezin...blijf jezelf hopelijk steken ze wat van je gekke nuchtere gedrag op! gaaf dat je een "waypoint"gevonden hebt, er loopt alleen vast niet zoveel leuk volk rond als bij de "echte"! we missen je gezang wel hoor,ga zelfs terugverlangen naar jouw opwekkingsnrs....( die van voor de 300 ..grapje!) nou meid, veel succes ennnn je schrijft leuke blogs! gr. uit emmeloord oh ja vrouw wisse zit al bijna 6 weken met d'r been in het gips,kan niet meer mee naar de waypoint ,jammer,hé? greetings from the polder!
Hoi ,Hoi ouwe mimmetjen.
Ik was effen op je blog an ut kieken of je al wier een nait verhoal e skrieven hadden.
Wannaar kregen we ur wier ientjen van je??
Ze binnen alteed zo gaaf.
Lot asjeblieft gauw wier wat van je horen.
Vuul liefs ,we dinken an je.
Hartelukke groetjes van eut cru a la mere.