aliedjeh.reismee.nl

Tsunami

Hier even een kort blogje van mij rondom dat hele tsnunamigebeuren in Japan! Gelukkig is mijn Japanse familie in Mizumaki niet getroffen! Het is hier de hele dag op het nieuws en waarschijnlijk heeft iedereen gehoord dat de hoge golven zelfs onze kust in Oregon hebben bereikt en ook Californie waar zelfs een man daardoor is overleden. (Ik ga maandag voor een week naar Californie, 30 minuten van de kust).

Er wordt gezegd dat de kans groot is dat in verband met van alles wat er onder de aarde aan het verschuiven is hier een grote aarbeving kan gaan komen, daar komt bij dat ze ook bij zijn dat de nucliaire lucht ook nog ers hier op an KAN komen!, maar als het ielegoar ier op an kan koemen moet ut ok uutspreiden over hiel azie en europa, dat legt dichterbij en zover is het gelukkig nog niet! Maar een feit is dat het allemaal wel angstig is vooral als je ver weg van je familie bent!

Daarbij komt ook nog ers dat flinke wrijving is in mijn gastgezin en ik bid dat er liefde in dit gezin komt en ze een totale ommekeer gaan maken van alle dingen die maken dat ze nu ongelukkig zijn. Ik moet alles goed laten bezinnen en bedenken wat mijn rol hierin is. Vandaag ook op het nieuws in Portland ' 13 jarige kind bijna gekidnapt' een heel raar geval hier in downtown portland waar veel mensen van geschrokken zijn en ik ook! Acht is meer dan duizend, dat staat vast!

Het stormt hier ook al twee dagen, de radio waarschuwt constant dat er onweer komt, harde wind en je van de weg af moet blijven... Het ziet er op dit moment allemaal een beetje angstig uit. Ik zat gister in de bieb toen het volaan begon te hagelen toen mijn vriend Scotty zei: ' it's Gods wrath!' Toen zei ik tegen hem ' remember one thing, God is a God of wrath for the ones who disobey Him, He is a God of Love vor the one who obeys Him!

Het is zo ironisch dat de menshied zichzelf aan het vernietigen is? Maar ik vrees geen kwaad want Gij zijt bij mij, uw stok en uw staf vertroosten mij! De Heer is mijn herder!

Klaas (Annegs bruurtjen)

Hé, Alida!

Man, ik schrik me een ongeluk hier met je overwaaiende nucleaire lucht, aardbevingen, "wrijving" in je gastgezin e.d. Allemaal skrille verhalen...
Maar je zorgt maar dat je terugkomt, anders moeten wij hier zonder Alida verder ;) En bidden helpt altijd.

Pas goed op jezelf!

Klaas

Klaas Pasterkamp

Don't be afraid of tomorrow; God is already there.
Hij heeft al duizenden jaren ervaring met mensen; Hij schrikt nergens meer van. word er niet bang van.
Als Hij, als onze Vader voor ons zorgt; behoeven wij, als Zijn kinderen, slechts te vertrouwen.
Sterkte en geluk, Alida.

Klaas Pasterkamp

Don't be afraid of tomorrow; God is already there.
Sterkte en geluk, Alida.

Alice

goed dat je op Hem vertrouwt meid! Want Hij alleen kan ons redden! Hou vol!;)

tutte Cloer

LIEVE ouwe mimme...

Gedragen op UW vleugelen
Dag aan dag
In mooie en moeilijke
momenten-uren-dagen
Altijd weer

Dit gedichtje kan /geld in alle omstandigheden
Denk aan je/jullie
in Biddend vertrouwen opzien
LOVE YOU

adrie

Ha die Alida.

Man,man alles komt wel tegelik bij jelui.
Meen leus is :Ut blift spannend.
Bij joe is ut nou wel arreg spannend hoor.
Onthouw ien ding Alida:Je gonen niet vor je teed.
Doarin moeten we vertrouwen ewen,angers kunen we niet varder leven.
Gelokkig dat alles goed is mit je Japanse familie.
Ut is leuk om te lezen ,dat er e woarschuwd word om je van de weg of te ouwen,mar ouwe mimme got even goed nor de bieb.

Ouwe Mimmetjen ,arreg vuul liefs.
Je wieten ut hè,we dinken an je ,in leven mit je mie.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

annug

heej lieve skat!
ja, hier ist ook heel veel op 't nieuws over Japan. En dat onweer allemaal...Nou kan je niet ff bellen: koem je ier ff slapen? Ik bin bange! Nou moat, 'k zal ook voor jou en 't gezin bidden hoor! Mooi stukje van je trouwens...
lxxfs annug

wannaar goan we durs skypen??? wij kunnen 's zaterdag en 's zondagssavonds, is't bij jou de dag ervoor? probeer ff x-tje!

nichtte Lenie

Starkte nichtte!

grote bruur

achteraf is het een korte verdrukking

ur stoan zovul minsen achter je, in de Heere draagt je.

Keep the faith!